Mensen zoeken op locatie
Selecteer een teamlid waarmee je graag contact wilt hebben

Wil je weten wat een carrière bij Mainfreight nou echt inhoudt? Krijg eerlijke antwoorden van de mensen die ons het beste kennen: ons wereldwijde team. Om vragen te stellen of een afspraak te maken om gewoon even te praten, stuur je ons een mailtje en dan zullen wij contact met je opnemen.

Afbeelding van Training and Development
ALEXIA VAN DER ZANDEN Training and Development Auckland, Nieuw-Zeeland

Ik werk nu zes jaar bij Mainfreight en ik kan mijn ei kwijt met de kennis, de passie en de positieve inslag waarmee ons team elke dag aan het werk gaat. Deel uitmaken van een echt team dat 110% achter je staat, betekent dat je alles kunt leren en alles kunt bereiken. Je toekomst is hier van veel factoren afhankelijk, waarvan de belangrijkste jij zelf bent.

Hier kom je meer te weten over professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Afbeelding van regionaal sales manager
MATT DALTON Regionaal sales manager Wellington, Nieuw-Zeeland

From my start in 2011, I am now the Regional Sales Manager for the Wellington region. Mainfreight moves quickly and I enjoy being a part of a business that lets you make decisions and steer your own course. What do I love most about this business? The people at Mainfreight, from top to bottom are so accessible. What other large organisations can you say that about?

Heb je vragen of wil je met me praten over het leven bij Mainfreight?

Image of IT Department
TANSY AUSTIN IT Department Auckland, Nieuw-Zeeland

I started my journey with Mainfreight in 2014, working on the floor in the fast-paced ever changing environment that is Transport. What I learned during my days on the floor has played a vital part in my current role as part of the IT team. The great thing about working in the supply chain industry is that no day is ever the same, when you walk through the door you never know what challenges you will face! If you want to work for a company with a stellar culture, awesome people and thrive off challenging yourself – Mainfreight is definitely the company for you! 

Meer informatie over de fantastische Mainfreight-cultuur.

Afbeelding van locatiemanager
GREGG CONNING Locatiemanager Rotorua, New Zealand

Sommige mensen zeggen dat het goede jou wel vindt als je maar geduld hebt. Bij Mainfreight krijg je terug wat jij bereid bent erin te stoppen. Als je bereid bent hard te werken en de kansen te grijpen die op je pad komen, zijn er geen beperkingen in de richting die je op kunt. Als je jezelf bewijst, worden je talenten en je harde werk beloond. Dat kan in de vorm van promotie, een internationale uitwisseling of een kans om in een ander onderdeel van het bedrijf te gaan werken.

Vraag me alles wat je wilt over wat je kunt verwachten wanneer je lid wordt van de Mainfreight-familie.

Afbeelding van sales manager
HIRINI HOUIA Sales manager Mt Maunganui, Auckland

At Mainfreight you'll learn the business from the warehouse floor up and you'll get every opportunity to prove yourself. Six months after starting I was making real business decisions as a dispatch manager. Eighteen months later I was on the road as an account manager, with my own company car!

Everyone wants to do well. if you're up for it, they'll throw opportunities at you and really encourage and support your personal and professional development. There's no stiff corporate line here. You get to be yourself and bring the real you to work everyday.

Wil je ook weten hoe ver en hoe snel jouw carrière bij ons kan gaan?

Afbeelding van het IT-team van Mainfreight
MARIJA VUKOVIC IT-team van Mainfreight Australië

Mainfreight was bereid me een kans te geven toen ik net van de universiteit kwam zonder enige ervaring in de IT. De visie van het bedrijf is om vanaf de voorkant te leiden, wat betekent dat er de hele tijd projecten zijn met nieuwe technologieën en leuke uitdagingen. Ik houd van het omgaan met het veelzijdige team hier en wil ze graag helpen om onze klanten de beste service te bieden.

 

Stuur me een mailtje als je meer wilt weten over de mogelijkheden hier.

Afbeelding van locatiemanager
BEN KEANE Locatiemanager Mainfreight Air & Ocean, Newcastle

Na drie jaar hier ben ik benoemd tot locatiemanager. Ik ben op de werkvloer begonnen om de operatie te leren kennen, daarna heb ik bij de klantenservice gewerkt en de sales-kant van het bedrijf. Door de nadruk op interne promotie werden mijn mogelijkheden alleen beperkt door mijn bereidheid om hard te werken.

STUUR ME EEN E-MAIL als je het wilt hebben over hoe jouw carrière bij Mainfreight eruit kan zien.

Afbeelding van National Process Development Manager
REBECCA VUKSANOVIC National Process Development Manager Brisbane, Australië

Er zijn geen twee dagen hetzelfde hier, het is meer een klimrek dan een ladder: het gaat er niet om dat je hogerop komt, je moet ook zijwaarts en naar beneden kunnen bewegen. Zes jaar, vier verschillende rollen en drie verschillende locaties later heb ik nog steeds een sterk vangnet en staat er altijd iemand klaar om te helpen.

STUUR ME EEN E-MAIL om met me te praten over de mogelijkheden voor ondersteuning en groei bij Mainfreight.

Image of Operations Manager
LUKE VAN MEEL Operations Manager Mainfreight Logistics Epping

In slechts vier jaar ben ik order picker in het logistieke magazijn geweest, account champion voor een wereldberoemd alcoholmerk, locatiemanager en nu lid van het team National Business Development dat sales en nationaal accountbeheer doet. Ik word hier bij Mainfreight voortdurend buiten mijn comfortzone geduwd, wat betekent dat ik continu leer en groei.

STUUR ME EEN E-MAIL om met me te praten over onze versie van carrièrepaden.

Afbeelding van sales manager Mainfreight
JAAN ILHAN Sales manager Mainfreight Lucht- en zeevracht Victoria, Australië

Toen ik er eenmaal achter was dat sales het was voor mij, ging het erom de basis te leren van het verkopen voor onze divisie lucht- en zeevracht in een markt die zeer concurrerend is. Ik ben nu sales manager bij onze locatie in Melbourne en leid een team van zeven zeer gemotiveerde en gepassioneerde teamleden.

Stuur me een mailtje als je wilt weten in welke richting jouw carrière bij Mainfreight kan gaan.

Afbeelding operationeel leidinggevende
SANDER VREEBURG Operationeel leidinggevende Nederland

Ik maak sinds 2007 deel uit van Mainfreight/Wim Bosman en ben momenteel verantwoordelijk voor een product binnen onze Europese oplossingen voor wegtransport. Ik ben hier begonnen op mijn achttiende en heb me binnen het bedrijf opgewerkt in verschillende rollen, waaronder een jaar werken in Brisbane, Australië. Wat vind ik het leukste aan het leven bij Mainfreight?  De verantwoordelijkheid en de vrijheid om beslissingen te nemen en de controle te hebben over mijn eigen carrière.

Stuur me een mailtje als je meer wilt weten over mogelijkheden bij ons bedrijf.

Afbeelding operationeel leidinggevende
SARA SCHILDKAMP Operationeel leidinggevende Nederland

Ik ben in november 2010 bij Mainfreight begonnen als managementtrainee. Op dit moment werk ik als teamleider. Bij onze afdeling Expeditie zorgen we voor de groupage-zendingen die naar het westen van Europa gaan. De klantenservice is hier een belangrijke onderdeel van. Wat ik heerlijk vind aan onderdeel zijn van Mainfreight is de mogelijkheid om intern verder te groeien en de mentaliteit van aanpakken.

Stuur me een mailtje als je wilt praten over het leven bij Mainfreight in Europa.

 

Afbeelding van leidinggevende cross dock
RENE BISSELINK Leidinggevende cross dock

Ik werk sinds 2005 bij Mainfreight/Wim Bosman als leidinggevende in cross dock. In mijn rol als praktijktrainer voor werkstudenten die ervaring op komen doen, ben ik ook verantwoordelijk voor de selectie en coaching van jong talent in ons cross dock. 

Voor ons is het heel belangrijk onze opvolgers te trainen voor de voortdurende groei van ons bedrijf.  Ik zie veel studenten doorgroeien naar boeiende rollen en fantastische carrières binnen ons bedrijf. Ik zie de jeugd als de toekomst van onze onderneming.

STUUR ME EEN E-MAIL met je vragen over mogelijkheden en carrières bij Mainfreight.   

Afbeelding People Business Partner en Trainer
NENA VAN LONDEN People Business Partner en Trainer

Mijn leven bij Mainfreight begon drie jaar geleden toen ik stage liep voor mijn Master 'Work and Organizational Psychology'.  Vandaag de dag is mijn huidige rol in training en ontwikkeling nog net zo boeiend als toen ik begon.

Wat vind ik het leukste aan onderdeel van Mainfreight zijn? Elke dag is anders en er zijn zoveel kansen voor de toekomst.  

STUUR ME EEN E-MAIL met je vragen over kansen en waar een carrière bij Mainfreight je kan brengen.

Afbeelding People Business Partner en Trainer
LUCY PARTRIDGE People Business Partner en trainer Amsterdam, Nederland

In mijn vijfeneenhalf jaar bij Mainfreight zijn er niet twee dagen hetzelfde geweest! Van vis in luchtvrachtcontainers laden en klanten bezoeken om hun zaken te bespreken tot mijn huidige rol in training en ontwikkeling: ik heb altijd kansen gekregen om waarde toe te voegen aan ons bedrijf en vorm te geven aan de richting ervan. 

Ik kom uit Nieuw-Zeeland (de plaats waar Mainfreight ook vandaan komt) en door het bedrijf heb de kans gekregen om het leven in andere delen van de wereld te ervaren.

Stuur me een mailtje als je meer wilt weten over de mogelijkheden over de hele wereld.

Afbeelding supervisor logistieke dienstverlening voor opslag Nederland
PATRICK GOOSSEN Supervisor Logistieke dienstverlening voor opslag Nederland

Ik werk momenteel als supervisor bij de logistieke dienstverlening Ik ben 10 jaar geleden begonnen bij Mainfreight/Wim Bosman in Warehousing. Ik ben intern gepromoveerd naar leidinggevende voordat ik logistiek supervisor werd. Het beste van onderdeel uitmaken van de Mainfreight-groep is de veelzijdigheid van nieuwe mogelijkheden en kansen die iedere dag voorbijkomen. Ik houd er ook van dat ik onderdeel ben van een wereldwijd bedrijf met een sterke toekomst.

Stuur me een mailtje als je wilt praten over het leven bij Mainfreight en of het wat voor jou is.

Afbeelding van sales manager lucht- en zeevracht
Harrold Dost Sales manager lucht- en zeevracht Nederland

Mijn reis bij Mainfreight begon in 2009. Mainfreight stelde me in staat om aan de Universiteit van Rotterdam Logistiek en economie (BBA) te studeren, wat me hielp de supply chain beter te begrijpen en me in staat stelde om echt over oplossingen te kunnen praten met onze klanten en niet gewoon onze diensten proberen te verkopen.

Mainfreight biedt ongelofelijke carrièrekansen. Die krijg je niet op een presenteerblaadje aangeboden en zijn vaak vermomd als hard werk, waar passie en doorzettingsvermogen voor nodig zijn!

STUUR ME EEN E-MAIL om meer te weten te komen over de speciale cultuur en de mogelijkheden bij Mainfreight.

Image of Regional Sales Director, Asia
Billy Zhang Regional Sales Director, Asia Singapore

I have been part of Mainfreight since 2001 and was responsible for developing and driving business from the United States, Canada, Mexico and Latin America for the Greater China offices. I was gradually promoted as National Sales Manager for the Greater China offices in 2016.  Currently I promoted as Regional Sales Director for Asia team.

What do I love most about being part of Mainfreight? It’s the culture which provides great opportunities. If you have the passion and courage to face challenges, conquer difficulties and pursue personal and professional success, you'll love it here.

EMAIL ME to find out about our special culture and leadership opportunities.

Image of Regional Supply Chain Manager, Asia
Michelle Yip Regional Supply Chain Manager, Asia Asia

“Special people, special company” Joining Mainfreight is definitely one of my best decisions.

 

I joined Mainfreight Hong Kong in early 2016 to help develop our Hong Kong Logistics site with their IT implementation processes and operations. I am very grateful that Mainfreight has offered me many opportunities to develop my personal skills as part of Mainfreight family. In 2017, I took a challenge to be National Supply Chain Manager (Asia) who is responsible for a much larger landscape and responsibility to develop in Asia.

 

I love and enjoy every moment in Mainfreight with awesome team. I am lucky enough to be nourished with care, support and love from Mainfreight family. I do look forward to more and more challenges here and growing with Mainfreight.

 

It’s time to join the adventure!

 

EMAIL ME If you want to know about opportunities here.

Afbeelding van locatiemanager
Withanya Ceetantivech Locatiemanager Thailand

I have been with Mainfreight since September 2013 and started our Thailand operation from being a 'green field'.  

Working at Mainfreight provides many exciting challenges and opportunities, especially as the business expands so rapidly throughout Asia.  We are always learning from new experiences and of course, grow together as part of Mainfreight family. 

 We have freedom to get things done and receive excellent support from other Mainfreight offices, both from around Asia and the rest of the world.  I love Mainfreight's unique culture, philosophy and people.

EMAIL ME if you'd like to know more about the types of opportunities within our Thailand operation.

 

 

Image of Regional Trade Development Manager for Intra Asia
Jerry Chan Regional Trade Development Manager for Intra Asia Hongkong

I joined Mainfreight in 2006, started with Customer Service Rep. Few months later, I have moved to Sales team and started my sales life. In 2008, I moved to Carotrans to develop wholesale business. Fortunately, we have developed Carotrans business quite well across Asia. After that, I accepted to take another new challenge to move back to Mainfreight as Regional Trade development manager for AU/NZ. 
In 2016, we saw Intra Asia will be the blooming market in the world, then I decided to change my role to develop Intra Asia business in Regional team.

Never say never. Especially for sales, we come across a lot of frustration, challenge every day. Don’t easily give up any chance before you have tried your best.

Want to know how far and how fast your career can go here?

Image of Branch Manager Carotrans, Taiwan
Chloe Wu Branch Manager Carotrans, Taiwan Carotrans, Taiwan

I joined Mainfreight in 2009 as a Sales Executive and in  2014 I was promoted to Sales Manager for Carotrans. In the past two years I have been responsible for developing groupage business and building our team structure.  I recently took on the new role of Branch Manager of Carotrans Taiwan. Taiwan is a growing region with lots of development to pursue. It's just a beginning, we're quickly moving onward and upwards.  Mainfreight’s way of doing business has introduced greater opportunities for us to develop professionally and gives us a solid understanding of global supply chain logistics.

What do I love most about Mainfreight? It's given me the opportunity to thoroughly understand the forwarding and logistics business and constantly improve skills and knowledge. Welcome to join our big family. Cheers!

EMAIL ME if you'd like to talk about the types of opportunities within our Asia business.

Afbeelding van locatiemanager,
Jacqueline D'angelico Locatiemanager, Portland Oregon, VS

Ik ben bij Mainfreight in San Diego begonnen in 2009 en heb rollen bekleed in operations, sales, accounts en locatiemanagement. Mijn favoriete aspect van het onderdeel zijn van Mainfreight is dat je altijd de vrijheid hebt om te werken aan manieren om dingen beter te doen, of het nu met klanten, plaatselijke teams, in de VS of zelfs wereldwijd is.

Recentelijk heb ik Mainfreight mogen ervaren in andere delen van de wereld, en ben ik in Nieuw-Zeeland, China, Chili en Peru geweest. Dit zijn het soort nieuwe uitdagingen en ervaringen waar ik zo naar op zoek was toen ik bij het team kwam.

Mainfreight verwacht veel van je en biedt je ook veel.  Er is geen gebrek aan hard werk en toewijding. Hier heb je de mogelijkheid je loopbaan te sturen met een team dat die liefde voor wat we doen, deelt.

STUUR ME EEN E-MAIL als je het wilt hebben over wat een carrière bij Mainfreight je kan brengen.

Afbeelding van locatiemanager lucht- en zeevracht Mainfreight,
Andrew Hall Locatiemanager, lucht- en zeevracht Mainfreight, Toronto

Ik ben in 2001 bij Mainfreight begonnen als afgestudeerde en heb de onderneming van de grond af op de typische Mainfreight-manier geleerd. Wat ik heb geleerd, heeft me in staat gesteld om in de loop der jaren nieuwe kansen te grijpen. Ik ben in 2004 bij het bedrijf weggegaan om te kunnen reizen, en eindigde in Canada. Toen Mainfreight daar begon kon ik niet wachten om weer in het blauw aan de slag te gaan!

 Ik heb voor andere bedrijven gewerkt waar het nemen van beslissingen door werknemers niet werd gewaardeerd en waar mensen kapot gingen aan zakelijke rompslomp.  Het verschil van Mainfreight is dat ze je werkelijk in staat stellen beslissingen te nemen, zaken voor elkaar te krijgen en zo ondernemend te zijn als je zelf wilt. De cultuur die we over de hele wereld hebben ontwikkeld, is de reden dat ik deel uitmaak van dit team.

Stuur me een mailtje als je wilt weten of onze unieke cultuur ook wat voor jou is.

Afbeelding van locatiemanager lucht- en zeevracht Mainfreight
Adam Renner Locatiemanager, lucht- en zeevracht Mainfreight Charlotte, NC, VS

Succes bij Mainfreight wordt niet bepaald door je titel van je laatste baan of welke diploma's je hebt. Jouw succes wordt gestuurd door jouw passie om jouw zaken in lijn te krijgen om het volgende doel te behalen. De cultuur hier biedt geen plaats aan niet-productieve bureaucratie, en daarom ontwikkelen kansen zich snel in deze omgeving.  De Mainfreight-manier daagt je uit om over je grenzen heen te gaan en zaken in snel tempo verder te brengen. Dat soort vrijheid en verantwoordelijkheid vanaf het begin inspireert opkomende leiders. 

Stuur me een mailtje als je meer wilt weten over mogelijkheden over de hele wereld bij Mainfreight.

Afbeelding van locatiemanager, Mainfreight Logistiek
Andrew Coulton Locatiemanager, Mainfreight Logistiek Newark, New Jersey, VS

Ik ben locatiemanager bij een van de nieuwste logistieke installaties van de groep in Newark, NJ, in de VS. Ik ben vijf jaar geleden begonnen bij de originele logistieke installatie in Auckland, Nieuw-Zeeland, waar ik het vak Public Warehousing heb geleerd.

Mainfreight waardeert het delen van ideeën en cultuur over de hele wereld echt, en ik heb het geluk gehad dat ik het bedrijf en het leven in Nederland heb mogen ervaren. Omdat de onderneming wereldwijd blijft groeien, zijn er meer en meer kansen om in andere landen te werken.

Mainfreight boeit me omdat beslissingen snel worden genomen. We zijn een ambitieus bedrijf dat geschiedenis wil schrijven. We hebben geen tijd om ons druk te maken om 'Wat als?'


STUUR ME EEN E-MAIL als je meer wilt weten over de richting die jouw carrière in de wereldwijde logistiek uit kan gaan. 

 

Afbeelding van Nationaal Ondersteuningscentrum Accounting
Miguel Hernandez Nationaal Ondersteuningscentrum Accounting Carson, CA, VS

Ik ben mijn carrière bij Mainfreight begonnen in april 2014 als onderdeel van het managementtrainee-programma.  Als recent afgestudeerde heeft het programma mij geholpen de overgang naar een professionele omgeving te maken hier bij het Nationale Ondersteuningscentrum in Carson, CA, VS.

Wat ik het meest prettig vind bij Mainfreight is de mentaliteit van aanpakken en de cultuur van het blauwe Mainfreight-bloed.  Het is besmettelijk: ik neem deze mentaliteit mee naar mijn MBA-cursus die ik 's avonds volg en daarna naar huis en naar mijn dagelijkse leven.

STUUR ME EEN E-MAIL om te weten hoe mijn leven in dit team eruitziet.