TIPS VOOR SOLLICITATIES

Bij Mainfreight geloven we dat fantastisch werk ook fantastisch leuk hoort te zijn!

Je zult hier geen zakelijke gedragscode vinden omdat we elke persoon prima vinden en we erop vertrouwen dat je jezelf zult zijn.  We nemen mensen aan om hun persoonlijkheid, hun intelligentie en hun lef. Dat betekent dat de meesten van ons al snel merken dat we met mensen werken waar we prettig mee omgaan en die we graag aan onze familie voorstellen.

Als je je afvraagt waar we naar zoeken in mensen, is het beste advies dat we je kunnen geven dat je jezelf moet zijn. Lees onze FAQ's door om een beeld te krijgen van wie we zijn en of we geschikt zijn voor jou.

Je weet nog steeds niet of we goed bij elkaar passen? Bij Mainfreight hebben we een open en eerlijke cultuur. Als je ons een e-mail wilt sturen of even 'informeel' wilt overleggen, neem contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag.

Tips voor een sollicitatiegesprek

Wees bereid (en erop voorbereid) om over jezelf te praten. Het lijkt duidelijk: hoe meer we over je weten, hoe beter. Vertel ons waar jij warm voor loopt, wat je wilt in het leven en wat je tot nu toe hebt bereikt.

Doe je huiswerk. Leer over Mainfreight, praat met mensen, Google ons. Als jij denkt dat je in onze cultuur en onze manier van dingen aanpakken past, is het waarschijnlijker dat je bij ons een lange carrière zult hebben. Het is niet voor iedereen!

Stel vragen. Zoek uit of Mainfreight jou kan bieden waar je naar op zoek bent. Stel vragen over de toekomstige richting van het bedrijf, en mogelijkheden op het gebied van inductie, ontwikkeling en reizen.

Denk na over de manier waarop jij met uitdagingen omgaat. Bereid je voor om ons te vertellen over lastige situaties die je hebt meegemaakt en hoe je daarmee bent omgegaan, en doe dat zodanig dat het relevant is voor een rol hier bij Mainfreight.

Oefen! Vraag je vrienden of familie om het gesprek met je aan te gaan en constructief kritiek te leveren op je antwoorden. Je bent niet de enige sollicitant, dus geef jezelf de beste kans, wees goed voorbereid, heb vertrouwen en zorg dat je goed voor de dag komt.

Kleed je voor succes! We waarderen ons imago en we beschermen het. We kijken daar ook naar in de mensen die we aannemen. Kleed je alsof je de baan al hebt en kom op tijd.