Wat is de wereldwijde supply chain-logistiek?

Als onderdeel van Mainfreight kun je verwachten dat je een aantal van de grootste en meest innovatieve bedrijven ter wereld helpt om efficiënter te worden, sneller te reageren en concurrerend te blijven in hun markt. We zitten in transport en logistiek; een van de snelst groeiende bedrijfstakken ter wereld. Bij Mainfreight werken we met duizenden klanten, waaronder veel internationale merken, voor wie we problemen op het gebied van transport, voorraadbeheer en distributie oplossen. Snel. We concurreren met grote multinationals in onze wereldwijde markten.

Of het nu aan de andere kant van de stad of de wereld is, de mogelijkheden, technologieën van wereldklasse en het slimme denken van Mainfreight bieden onze klanten slimme, snelle en economische oplossingen. Als het je ernst is met een carrière met mogelijkheden op de lange termijn, is het een goede zet om in te stappen in de snelle wereld van transport en logistiek.

Onze onderneming bestaat uit drie kerngebieden: lucht- en zeevracht, transport (over de weg en in sommige gebieden per spoor) en logistiek. Deze divisies werken samen om onze klanten de beste oplossingen te bieden.

Dit is onze internationale divisie die met importeurs en exporteurs werkt aan vereisten voor vervoer over het water en door de lucht. We helpen hen de beste combinatie te vinden van tijd, kosten en leveringswijze, en leveren daarna over de hele wereld via ons wereldwijde netwerk. We werken met grote multinationals, individuele importeurs en exporteurs en eenmalige klanten die een zending internationaal moeten verzenden.

Onze activiteiten varieren over de hele wereld, maar over het algemeen richten rollen in de lucht- en zeevracht zich op:

 • import- en exportoperaties en douane voor lucht- en zeevracht
 • Klantenservice
 • sales en accountmanagement 
 • algemene administratie, inclusief financiën

meer informatie over lucht- en zeevracht

Deze vrachtactiviteiten werken met nationale en internationale klanten en verzenden lading van bedrijf naar bedrijf, van bedrijf naar huis of van het ene huis naar het andere. Afhankelijk van de regio waarin we werken, gebruiken we verschillende combinaties van vervoerswijzen. Deze divisie levert standalone transportservices en soms werken we samen met de teams logistiek en lucht- en zeevracht om onze klanten totaaloplossingen voor de supply chain te bieden.

Onze activiteiten variëren over de hele wereld, maar over het algemeen richten rollen in transport zich op:

 • sales en accountmanagement, klantenservice
 • algemene administratie inclusief financiën, facturering, registratie en teammanagement  
 • bedrijfsplanning en allocatie en optimalisatie van de vloot

Wereldwijd werken we samen met een aantal van de grootste multinationale namen, waarbij we de logistiek van hun supply chain in elk gedeelte van het traject verzorgen. Dat betekent magazijnen, voorraadbeheer, technologieën en natuurlijk het transport (door de lucht en/of over het water, de weg en het spoor). We hebben miljoenen vierkante meters opslagfaciliteit beschikbaar over de hele wereld waarmee we, in combinatie met geavanceerd voorraadbeheer en rapportagetechnologieën, klanten helpen hun voorraadbeheer en distributie te stroomlijnen.

Onze activiteiten variëren over de hele wereld, maar over het algemeen richten rollen in transport zich op:

 • beheer van de locatie en de dagelijkse werkzaamheden
 • business development en accountmanagement
 • algemene administratie, salarisadministratie en orderverwerking
 • rollen in het magazijn m.b.t. order picking en verpakken

Onze doelstellingen en ambities

Onze commitment aan het creëren van een bedrijf dat over 100 jaar nog steeds bestaat, draait niet om het bereiken van een eindpunt over 100 jaar. Het draait om levensduur; een onderneming opzetten en laten groeien die sterk, iconisch en duurzaam is.

We richten ons op groei in zowel capaciteit als schaal binnen onze bestaande markten. We breiden ons netwerk ook agressief uit naar nieuwe gebieden. Als nieuwe handelsnaties hun intrede doen, zal Mainfreight zijn mannetje staan om aan de vraag naar wereldwijde logistiek te voldoen.

Om onze doelstellingen en ambities te bereiken, weten we dat we de volgende generatie slimme, frisse denkers en leiders met een wereldwijd bewustzijn moeten aannemen. We zijn altijd op zoek naar afgestudeerden die ons kunnen helpen onze onderneming de toekomst binnen te leiden.