sluit je aan bij onze wereldwijde hechte familie 

We zijn een wereldwijd team van 6000 man sterk, maar vraag het aan onze mensen en het antwoord zal zijn dat het voelt alsof ze deel uitmaken van één grote familie met blauw Mainfreight-bloed. Ons DNA bestaat uit ons harde werk, onze vindingrijkheid en onze zorg voor elkaar.

Zoals elke familie eten we samen, dagen we elkaar uit en koesteren we elkaar. We zijn het niet altijd met elkaar eens, maar we zijn loyaal en eerlijk naar elkaar en zetten ons voor elkaar in.

Dat betekent dat je, wanneer je hulp nodig hebt om beter te worden in wat je doet of je volgende stap wilt plannen, je ook eerlijke hulp krijgt. Als je advies nodig hebt, of vaardigheden om je carrière verder te helpen of dat sneller te laten verlopen, is er niemand in de onderneming die je niet kunt benaderen. Zoals de CEO.

We zijn allemaal onderdeel van hetzelfde team en we willen elkaar zien verbeteren en slagen. We hebben een filosofie van interne promotie, wat betekent dat we toegewijd zijn aan de ontwikkeling van de individuele kracht van onze mensen.  Binnen onze wereldwijde familie is waar we eerst op zoek gaan naar talent - we rekruteren zelden extern.

Door de in de familiewaarden diepgewortelde eerlijkheid zul je altijd weten wat er van je wordt verwacht, hoe je dat voor elkaar kunt krijgen en hoe ver en hoe snel je kunt gaan.

Hoe we dingen doen Stellingen

"Hier komt je succes door je talent, hard werken en je passie - niet door hoe lang je een functie bekleedt. In plaats van toekijken vanaf de zijlijn, wordt er van je verwacht dat je bijdraagt, anderen uitdaagt en actief betrokken bent bij de besluitvorming. Hoe meer je wilt, hoe sneller je stappen zult maken."

Hoe we dingen doen

Hoe we samenwerken om dingen gedaan te krijgen

Hoe we dingen doen

De wereld om ons heen

Hoe we voor onze mensen en onze planeet zorgen

De wereld om ons heen